Retrospectiva lunară Basilica: Martie 2018 (PDF)

Retrospectiva Martie 2018

Retrospectiva lunară Basilica – numărul 3 – cuprinde o selecție a evenimentelor religioase din întreaga lume ortodoxă care au fost prezentate de Agenția de știri Basilica în luna Martie 2018.

Retrospectiva lunară Basilica în format pdf

Publicația reprezintă o selecție a evenimentelor religioase din Patriarhia Română, dar și din întreaga lume ortodoxă. Retrospectiva lunară Basilica este disponibilă în format pdf, cu posibilitatea de a fi tipărită în vederea distribuirii parohiale.

Sub forma unei publicații tipărite, cu link-uri spre articolele de pe site-ul basilica.ro, retrospectiva redă cele mai importante evenimente mediatizate în cursul lunii trecute de Agenția de știri Basilica a Patriarhiei Române.

Cel mai important eveniment religios din luna trecută este fără îndoială Proclamarea canonizării Sf. Ier. Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei, și a Sf. Gheorghe Pelerinul. Ceremonia solemnă a avut loc la Iași de Buna Vestire.

Alte manifestări redate în Retrospectiva lunară Basilica din martie 2018 sunt Marșul pentru Viață și aniversarea a o sută de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Vă invităm să parcurgeți și să distribuiți noul număr din Retrospectiva lunară Basilica: Martie 2018.

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente