Reîncep cursurile școlilor parohiale pentru copii și adulți în Parohia Coslada – Spania

Copiii Școlii parohiale „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Coslada – Spania se vor reuni, începând cu data de 24 septembrie 2011, pentru a reîncepe cursurile. După cum a precizat părintele George Cimpoca, parohul Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni”, în fiecare sâmbătă, începând cu orele 17:30, în sala de curs special amenajată în cadrul parohiei, ei vor continua efortul din anii anteriori de însușire a cunoștințelor de catehism, de limba și literatura română și istoria românilor.

La acestea se vor adăuga și activitățile complementare care vor contribui la o mai bună integrare a lor. Ca în fiecare an, elevul cel mai implicat în activitățile școlii va primi o bursă de 500 de euro.

Duminică, 2 octombrie 2011, este prima zi de curs pentru adulții Școlii parohiale „Cuvântul care zidește”, care se vor întâlni în fiecare zi de duminică, începând cu orele 18:00, când vor avea ocazia să pătrundă în tainele Sfintei Scripturi și ale învățăturilor de credință creștin-ortodoxe. Cel mai bun cursant va merge gratuit în pelerinaj în Țara Sfântă în anul 2012.

Comentarii Facebook


Știri recente