Regele Mihai a primit Sfânta Împărtășanie la reședința din Elveția

Marți seară, un delegat al IPS Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, a oferit Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare. Casa regală anunță că nu va fi organizat niciun eveniment aniversar cu ocazia onomasticii regelui Mihai, deoarece acesta se află în stare de suferință la reședința din Elveția.

Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil îl găsește pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferință, la reședința din Elveția, înconjurat de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, anunță romaniaregala.ro.

De asemenea, la reședință se află angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mănăstirile din România care îl asistă pe Rege neîncetat.

În tradiția regală românească, 8 noiembrie este ziua în care Majestata Sa Regele își serba public atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică.

Prin intermediul site-ului oficial al Familiei Regale, Principesa Moștenitoare Margareta a mulțumit tuturor celor care au trimis în ultimele zile multe mesaje de iubire, de admirație și de încurajare pentru Majestatea Sa.

Foto credit: radioresita.ro

Comentarii Facebook


Știri recente