Regal de colinde la Baia Mare

„Colindul sfânt și bun” a răsunat duminica aceasta și la Catedrala din Baia Mare. De dimineață, în locașul de cult credincioșii au participat la Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Iustin Sighteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului. Răspunsurile liturgice au fost oferite de corala „Doxologia”, a Catedralei „Sfânta Treime”, informează TRINITAS TV.

„După un pelerinaj de mai multe luni prin toată eparhia, la mănăstirile, schiturile şi parohiile din episcopia noastră, ne-am întors la catedrala episcopală unde am găsit multă lumină şi bucurie, un popor numeros şi credincios, foarte mult tineret care colindă cu bucurie şi se pregătesc de sărbători”, a spus Preasfinţitul Părinte Iustin Sighteanul.

De la ora 17.00, Catedrala episcopală a găzduit tradiționalul concert de colinde de Crăciun. Au participat 4 coruri din Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

Vineri, 19 decembrie, PS Părinte Iustin Sigheteanul va participa la concertul de colinde susținut de elevii Liceului Teologic „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare.

Comentarii Facebook


Știri recente