Recunoștință pentru prietenii Fundației Solidaritate și Speranță

Colaboratorii și partenerii Fundației „Solidaritate și Speranță” s-au întâlnit în ziua pomenirii Sfântului Ierarh Spiridon la Biserica „Sfântul Sava” din Iași, informează „Ziarul Lumina”. Reprezentanții fundației au oferit diplome, însoțite de alese mulțumiri, tuturor sponsorilor și invitaților care au venit în ajutorul celor aflați în nevoie.

Fundația „Solidaritate și Speranță” (FSS) a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a organizat joi, 12 decembrie 2013, o întâlnire a angajaților cu sponsorii, partenerii, colaboratorii și voluntarii care sprijină activitățile instituției. De dimineață, în Biserica „Sfântul Sava” din Iași a fost oficiată Sfânta Liturghie de un sobor de preoți, în semn de mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate asupra fundației și asupra beneficiarilor acesteia. În continuare s-a oficiat o slujbă de Te Deum, la finalul căreia părintele Mihai Doroșincă, directorul executiv al Fundației „Solidaritate și Speranță”, a oferit distincția de „Prieten al Fundației Solidaritate și Speranță” sponsorilor și partenerilor care au susținut în mod consistent acțiunile fundației în ultima perioadă. „Părintele Mihai Doroșincă a mulțumit partenerilor fundației prezenți și i-a asigurat de întreaga sa recunoștință. Directorul FSS al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a adresat mulțumiri mai ales în numele fundației și al beneficiarilor acesteia care s-au bucurat de sprijinul primit, transmițând partenerilor cele mai alese gânduri”, a relatat Mihaiela Macsim, referent marketing în cadrul FSS. Persoanele desemnate „prieteni ai Fundației Solidaritate și Speranță” au sprijinit financiar, material sau sub altă formă activitățile sociale și evenimentele organizate în acest an. „Aici ne referim la sponsorizări pe evenimente, finanțări directe către beneficiari, produse și alimente, dar și alte moduri de ajutor precum facilitarea accesului la diverse servicii și acțiuni, promovare s.a. Întâlnirea s-a încheiat cu un protocol la sediul fundației, unde s-au discutat despre colaborări viitoare și planuri pentru proiecte care să vină în sprijinul beneficiarilor noștri”, a mai spus Mihaiela Macsim.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…