‘Rămâneți în Școală!’ | Daruri pentru o familie cu patru copii și pentru membrii corului parohiei parhovene Pleașa

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au vizitat la sfârșitul săptămânii trecute localitatea prahoveană Pleașa. Aceștia le-au oferit daruri copiilor din corul parohial, dar și unei familii cu posibilități financiare limitate. Acțiunea a făcut parte din programul „Rămâneți în școală!”.

Voluntarii i-au surprins pe copiii din corul parohial în timpul repetițiilor pentru Prohodul Domnului. Aceștia le-au oferit daruri constând în dulciuri și fructe.

În continuare, voluntarii au venit în sprijinul unui caz social din localitate despre care au fost informați de Pr. Paroh Marius Gheorghe. Este vorba de o familie cu patru copii, dintre care doi sunt la școală în clasele a treia, respectiv a noua, iar unul la grădiniță.

Sprijinul oferit familiei a constat în produse electrocasnice – un aragaz și un televizor, ghiozdane echipate pentru școală și produse alimentare, informează Dănuț Prună, coordonatorul echipei de voluntari.

Preotul paroh a apreciat activitatea voluntarilor, ale căror gesturi le-a oferit ca exemplu pentru perioada de post.

„Lucrul esențial pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l facem în aceasta perioadă este dincolo de toate, să dăruim celorlalți și cred că prin gestul lor voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului oferă tuturor un exemplu”, a spus părintele Marius Gheorghe.

Toate acțiunile social-filantropice ale Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului sunt derulate de voluntari sub coordonarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Foto credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente