Radio Renaşterea la moment aniversar | IPS Andrei va fi prezent la manifestări

Radio Renașterea va aniversa luni, 1 mai 2017, 18 ani de emisie neîntreruptă la Cluj-Napoca, 12 ani de emisie la Bistriţa şi 13 ani de emisie on-line.

Pentru a marca evenimentul, luni dimineața, de la ora 10: 00, va fi oficiată o slujbă de Te-Deum în paraclisul Seminarului Teologic Ortodox. Slujba va fi săvârșită în prezența IPS Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

După slujba de Te Deum, porțile radioului vor fi deschise pentru ascultătorii care vor dori să viziteze redacția și să-i cunoască pe cei din spatele microfonului. Întreaga zi va fi dedicată emisiunilor speciale, în cadrul cărora redactorii și realizatorii de emisiuni vor împărtăși ascultătorilor din experiența lor.


Redacția cuprinde cinci departamente: teologic, social, cultural-muzical, informativ și tehnic în care lucrează aproximativ 20 de oameni. Colectivul redacțional este format din oameni tineri și foarte tineri, cu studii diferite: teologie în cea mai mare parte, dar și muzicologie, filologie, filosofie, teatru, jurnalism.

Activitatea postului de Radio Renașterea este sustinută de numeroși colaboratori: preoții profesori de la Facultatea de Teologie și Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca teologi, scriitori, profesori, medici, juriști, folcloriști, muzicologi, artiști, profesori, copii, elevi, studenți, funcționari publici.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente