Racla cu sfinte moaşte de la Mănăstirea Ghighiu va fi adusă pentru închinare la Parohia Sfinții Voievozi – Urlați

Racla care adăpostește sfintele moaște ale Sf. Cuv. Părinți de la Mănăstirea Sfântul Teodosie din Ierusalim, ale Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou și pe cele ale Sf. Mc. Panaghiotis de la Mănăstirea Ghighiu vor fi duse în pelerinaj în perioada 7-11 noiembrie 2018 la parohia Sfinții Voievozi ­din orașul Urlați, județul Prahova.

În ziua de miercuri, 7 noiembrie 2018, va fi oficiată slujba Acatistului Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, urmată de slujba Vecerniei și a Litiei.

În zilele de 8 și 9 vor fi oficiate Acatistele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și respectiv al Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina.

Sfintele moaștele vor rămâne pentru închinarea credincioșilor în biserica Sfinții Voievozi până duminică, 11 noiembrie.

Foto credit: monumenteprahova.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…