Aflați Binele de știut prin abonarea la newsletter-ul Agenției de știri Basilica!

Începând cu luna august 2017, Agenția de știri Basilica a Patriarhiei Române pune la dispoziția cititorilor săi serviciul de newsletter într-o formă grafică nouă.

Prin intermediul acestui buletin puteți primi informații despre cele mai importante evenimente care au loc în Biserica Ortodoxă Română. Agenția de știri Basilica vă oferă informații actuale despre comunitățile din țară și din diaspora, despre activitățile sociale și culturale din eparhii dar și despre evenimentele cele mai importante care au loc în Bisericile Ortodoxe surori.

Binele de știut vă poate fi livrat prin poșta electronică într-un mod profesionist și în același timp prietenos, pentru a fi mereu la curent cu viața Bisericii noastre.


Prima aplicaţie de ştiri religioase din România. „Basilica.ro” pentru Android este disponibilă în Google Play


Abonarea la newsletter se poate face prin introducerea adresei de e-mail în câmpul generat de butonul specific și confirmarea ulterioară de pe adresa introdusă. Butonul de abonare apare în partea dreaptă la mijlocul ecranului în timpul navigării pe orice pagină de pe site-ul basilica.ro.

Serviciul este gratuit. Prin abonarea la acest newsletter, sunteți de acord cu Termenii şi condiţiile Agenției de știri Basilica.

Datele dumneavoastră personale vor fi deţinute de Agenția de știri Basilica şi vor fi folosite doar pentru acest scop. Veți avea posibilitatea de a vă dezabona de la newsletter în orice moment.

Dacă aveți mai multe întrebări în acest sens, puteți să ne contactați la adresa [email protected].

Comentarii Facebook


Știri recente