PS Vincențiu a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală din Slobozia. Ierarhul a îndemnat pe cei prezenți să pună început bun vieții lor

Preasfințitul Părinte Vincențiu a oficiat, în data de 3 septembrie 2017, Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din Slobozia. Ierarhul i-a îndemnat pe cei prezenți să pună început bun al vieții lor cu ocazia debutului noului an bisericesc, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Acum la începutul Noului An, cu toții să punem început bun vieții pentru a da răspuns bun la chemarea pe care Mântuitorul Iisus Hristos o va face fiecăruia dintre noi, a spus ierarhul.

Din sobor au făcut parte părinții consilieri: Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu, Laurențiu Mititelu și Marius Gabriel Purcărea.

La finalul Sfintei Liturghii, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a binecuvântat pe toți inspectorii disciplinei Religie Ortodoxă prezenți la slujbă. Aceștia au participat în perioada 02 – 04 septembrie 2017 la Consfătuirea Naţională a Inspectorilor de Religie. Evenimentul a avut loc în orașul stațiune Amara.

Comentarii Facebook


Știri recente