PS Timotei Prahoveanul a sfințit pictura Bisericii „Sfântul Nicolae” din Câmpina

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a sfințit duminică, 13 noiembrie 2016, pictura Bisericii Sfântul Nicolae din Câmpina, judetul Prahova. În continuare, Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie.

În cuvântul rostit, Preasfințitul Părinte Timotei a explicat credincioșilor întelesul duhovnicesc al pildei samarineanului milostiv.

Pentru implicarea în bunul mers al parohiei prahovene, Preasfinția Sa a oferit părintelui Petru Mega, parohul bisericii, Crucea Patriarhală. De asemenea, preoții coslujitori, precum și credincioșii care s-au implicat în activitățile parohiei au primit distincții.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…