PS Petroniu: Minunea vindecării slugii sutașului ne arată puterea lui Dumnezeu

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, a slujit duminica aceasta în Parohia Crișeni din Protopopiatul Zalău, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Ierarhul s-a aflat în această comunitate cu prilejul împlinirii unui an de la instalarea parohului, Pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială al Episcopiei Sălajului. De asemenea, tot în 2 iulie 2017 s-au împlinit 22 ani de la sfințirea bisericii parohiale.

În cadrul cuvântului rostit la Sfânta Liturghie, Preasfinția Sa a evidențiat credința și smerenia sutașului roman din textul evanghelic duminical.

Minunea vindecării slugii sutașului ne arată puterea lui Dumnezeu, Creatorul cerului și al pământului și a fost făcută pentru ca evreii să vadă că Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, a adăugat ierarhul.

Biserica Buna Vestire din Crișeni a fost construită între anii 1987-1989, prin grija Pr. Ioan Ardelean. În prezent se lucrează la construirea unei noi biserici cu hramul Sfântul Ioan Botezătorul, a cărei piatră de temelie a fost pusă de PS Petroniu în 14 octombrie 2013.

Comentarii Facebook


Știri recente