PS Lucian către tinerii prezenți la Școala de vară „Credința altfel”: Să rămâneți modele de mărturisire între cei din generația voastră

Tinerii participanți la Școala de vară „Credința altfel” organizată la Vărădia, județul Caraș – Severin, au avut primit recent vizita Preasfințitului Părinte Lucian. În cadrul acesteia, ierarhul i-a îndemnat pe cei prezenți să rămână modele de mărturisire în rândul tinerilor din generația lor.

În deschiderea întâlnirii, părintele episcop a oficiat o slujbă de Te-Deum. La final, părintele inspector Mihai Ciucur, coordonatorul școlii de vară, a adresat un cuvânt de mulțumire și a prezentat principalele obiective ale școlii de vară, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Apoi, ierarhul a purtat un dialog pe teme duhovnicești cu tinerii participanți, răspunzând întrebărilor și nelămuririlor acestora. În cadrul cuvântului său, PS Lucian i-a îndemnat pe tineri să rămână statornici în credință, indiferent de contextul social.


Timp de șase zile, complexul de agrement Arcidava este locul în care 35 de tineri membri ai Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de o delegație din Episcopia Covasnei și Harghitei, desfășoară un program de activități educative, culturale și duhovnicești.  Tabăra este organizată de Episcopia Caransebeșului.

Comentarii Facebook


Știri recente