PS Iustin a oficiat Sfânta Liturghie la Paraclisul Centrului Eparhial din Baia Mare. În cadrul slujbei Ierarhul a săvârșit două hirotoniri

Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a săvârșit în data de 6 septembrie 2017 două hirotoniri. Evenimentul a avut loc în timpul Sfintei Liturghii ce a fost oficiată în Paraclisul Centrului Eparhial din Baia Mare.

Din soborul slujitor au făcut parte: părintele Adrian Mihali, Consilierul Eparhial Administrativ, şi părintele Arhim. Ioachim Tomoiagă, Consilier Eparhial Misionar-Social.

În cadrul slujbei a fost hirotonit Ieromonah la Mănăstirea Sfântul Gheorghe Turţ Băi, ierodiaconul Damian Barbu. Părintele Damian a fost sub ascultare la Mănăstirea Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel Rebra-Parva, Bistriţa-Năsăud, informează Andrei Farcaș.

Tot în timpul Sfintei Liturghii a fost hirotonit diacon teologul Alin Sebastian Groşan, absolvent al Facultăţii de Teologie din Cluj-Napoca. Va fi numit preot la Schitul Schimbarea la Faţă din Baia Mare.

Comentarii Facebook


Știri recente