PS Iustin a oficiat Paraclisul Născătoarei de Dumnezeu în Biserica Adormirea Maicii Domnului din Satu Mare (FOTO)

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a vizitat marți Parohia Adormirea Maicii Domnului din municipiul Satu Mare, unde a oficiat slujba Paraclisului Maicii Domnului, împreună cu un sobor de clerici.

Din soborul slujitor au făcut parte Pr. Ioan Socolan, Protopopul de Satu Mare, Pr. Cristian Boloş, parohul comunității. Răspunsurile la strană au fost oferite de Corul parohial Doxologia, dirijat de Dan Miclea, informează site-ul Eparhiei.

La rugăciunea către Maica Domnului din 8 august 2017 au participat numeroși credincioși, între care și Darius Filip, prefectul judeţului Satu Mare.

În cuvântul rostit, PS Iustin a evidențiat însemnătatea Postului Adormirii Maicii Domnului și dragostea deosebită pe care o au credincioșii pentru slujba Paraclisului Maicii Domnului. Preasfinția Sa a vorbit despre virtuţile Fecioarei Maria și despre calitatea creștinilor de fii ai Maicii Domnului.

La final, ierarhul a oferit celor prezenți iconițe cu reprezentarea Adormirii Maicii Domnului. Preotul paroh Cristian Boloş a mulţumit chiriarhului pentru prezenţă şi osteneală.

Comentarii Facebook


Știri recente