PS Ioan Casian s-a rugat pentru victimele accidentului din Toronto

Toronto rugaciune

Preasfințitul Părinte Ioan Casian, Episcopul Ortodox Român al Canadei, s-a rugat sâmbătă pentru victimele tragediei din Toronto.

Ierarhul împreună cu mai mulţi preoţi au mers la locul atacului, au aprins lumânări şi s-au rugat pentru cei care au trecut la cele veşnice, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Prezența ierarhului și a clericilor a fost apreciată de persoanele prezente, dar şi de cele afectate de această tragedie.

PS Ioan Casian depunând flori la locul tragediei. Foto Credit: Episcopia Canadei

Preoții și credincioșii au fost îndemnați să se roage ca Bunul Dumnezeu să ferească în viitor pe toți de astfel de evenimente tragice și să ajute pe cei care au suferit și suferă de pe urma acestuia.

Zece persoane și-au pierdut viața și alte cincisprezece au fost rănite, luni, 23 aprilie 2018, în orașul canadian Toronto, după ce o camionetă a intrat într-un grup de trecători.

Mesaj de compasiune

Imediat după tragedie, PS Ioan Casian a adresat un mesaj de compasiune şi a îndemnat la rugăciune pentru cei care au trecut la cele veşnice şi pentru familiile lor.

Noi, Episcopia Ortodoxă Română a Canadei, în această perioadă tristă, suntem alături de familiile victimelor și ne rugăm Dumnezeului iubirii și milei ca să dea odihnă celor adormiți și să ne păzească de repetarea unei asemenea atrocități cu adevărat teribile, se menţionează în mesaj.

Foto credit: Episcopia Canadei

Comentarii Facebook


Știri recente