PS Ignatie îndeamnă la sinceritate în faţa lui Dumnezeu | VIDEO

Credincioşii reuniţi în rugăciune duminică la Catedrala mitropolitană românească din Paris au primit binecuvântarea PS Ignatie care a oficiat Sfânta Liturghie şi i-a îndemnat la sinceritate „în faţa lui Dumnezeu”. 

Meditând la textul biblic duminical, Părintele Episcop a evidenţiat sinceritatea faţă de Domnul Hristos a tatălui copilului bolnav şi a vorbit despre modul cum se poate prelua comportamentul acestuia. 

„Să fim sinceri în faţa lui Dumnezeu! Tatăl din Evanghelie nu a încercat să pară ceea ce nu este. Avea o intuiţie că Cel din faţa lui este Dumnezeu, şi nu Îl poate minţi”, a spus Episcopul. 

În acest context, PS Ignatie a explicat că Dumnezeu îşi doreşte această sinceritate din partea oamenilor. 

„Dumnezeu ne cere să fim oameni foarte sinceri, să nu ne punem măşti în faţa celor din jurul nostru, să părem ceea ce nu suntem. Sinceritatea, în faţa lui Dumnezeu, este ca o rugăciune a sufletului”, a mai precizat ierarhul. 

Tot duminică, la orele după-amiezii, IPS Iosif împreună cu PS Ignatie, PS Ioan Casian şi PS Marc Nemţeanul au citit Acatistul Mântuitorului în Basilica Saint Denys, Argentuil, Paris, lăcaş de cult ce adăposteşte tunica Mântuitorului.

Comentarii Facebook


Știri recente