PS Ieronim Sinaitul la hramul Mănăstirii Caraiman: Să păstrăm Sfânta Cruce ca pe un tezaur de mare preț în viața noastră

Sfânta Cruce este puterea lui Dumnezeu. Să păstrăm Sfânta Cruce ca pe un tezaur de mare preț în viața noastră, a spus Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop vicar patriarhal, în data de 14 septembrie 2017.

Numeroși credincioși au participat în ziua de praznic a Înălțării Sfintei Cruci la hramul Mănăstirii Caraiman. Sfânta Liturghie a fost oficiată de PS Ieronim Sinaitul, informează Trinitas TV.

Slujba a fost săvârșită în altarul de vară din curtea așezământului monahal. În cadrul acesteia, monahul Rafael Munteanu a fost hirotonit ierodiacon.


În apropierea mănăstirii a fost construită o cruce în amintirea eroilor trecuți la Domnul în luptele din Primul Război Mondial.

Foto credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente

Vechiul Testament: Facerea

La Editura Basilica a apărut sub semnătura Anei-Eliza Busuioc volumul „Vechiul Testament: Facerea”. Textul lucrării este adaptat pentru copiii de 12 +. „În paginile cărţii, veţi putea observa diferite chipuri ale omului drept, care ascultă…