PS Ieronim Sinaitul a sfințit pictura capelei din cadrul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”

Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal a sfințit miercuri, 9 noiembrie 2016, pictura capelei din cadrul Centrului de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie al Arhiepiscopiei Bucureștilor, informează Radio Trinitas.

În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a vorbit despre importanța slujirii aproapelui în centrele de îngrijire.

Așezâmântul a fost construit prin eforturile Arhiepiscopiei Bucureștilor, a preotului de la Biserica Sfântul Pantelimon, a medicilor și a credincioșilor care au ajutat pentru ca instituția să prindă contur și să slujească nevoilor și greutăților apărute în viața oamenilor și în societate, a spus Preasfinția Sa.

La rândul său, Adriana Căruntu, directoarea Centrului de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie, a evidențiat că pacienții au mare nevoie de un loc de rugăciune în incinta instituției.

Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie a fost sfințit și inaugurat în data de 24 octombrie 2012 de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Proiectul Biserica Online continuă

Am început Biserica Online anul trecut în septembrie cu mai multe recomandări privind comportamentul unei parohii pe Facebook, apoi în noiembrie am trecut la Instagram. Următorul material va cuprinde mai multe recomandări despre Instastory şi…