PS Emilian la Sânnicolau Mic: brațele iubitoare ale Tatălui ceresc „aleargă să ne primească pe toți, după venirea în sine și întoarcerea din păcat”

În această perioadă a Triodului, ‘Părintele ceresc ne cere să ne pregătim trupește și sufletește pentru a lua parte la cina euharistică. În acest fel, ne predăm brațelor iubitoare ale Tatălui ceresc, Care aleargă să ne primească pe toți, după ,«venirea în sine» și întoarcerea din păcat’, le-a spus PS Emilian membrilor comunităţii arădene din Sânnicolau Mic.

Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Aradului a evidenţiat în omilia rostită duminică faptul că ‘în întreaga perioadă a Triodului, prin efortul ascetic al Postului Mare, putem vedea drumul de întoarcere a celui păcătos, după ani de rătăcire, la Tatăl cel ceresc’.

După oficierea Sfintei Liturghii în biserica ocrotită de Sf. M. Mc. Gheorghe, Episcopul, însoțit de Părintele protopop, de Preotul paroh și de alți credincioși a vizitat noua capelă mortuară din cimitirul parohiei.

Părintele paroh a mulțumit PS Emilian pentru rugăciune şi susţinere, precum şi tuturor credincioșilor care au participat la sfânta slujbă.

Foto Credit: Arhiepiscopia Aradului

Comentarii Facebook


Știri recente