PS Atanasie de Bogdania i-a binecuvântat pe studenţii Extensiei de la Roma a Facultății de Teologie din București

Preasfinţitul Părinte Atanasie de Bogdania, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, i-a binecuvântat luni pe studenţii Extensiei de la Roma a Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București.

Programul dedicat deschiderii de an universitar a avut loc la Parohia „Sf. Mare Mucenic și Tămăduitor Panteleimon” – Roma XI şi a început cu oficierea Sfintei Liturghii, potrivit Episcopiei Italiei.

În omilia rostită, Părintele Episcop i-a încurajat la obţinerea a rezultate cât mai bune pe tinerii studenți teologi ai Extensiei de la Roma a Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” din București, inaugurând astfel în mod oficial noul an universitar.

În continuare, Preasfinţitul Părinte Atanasie de Bogdania a dat citire mesajului Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, transmis cu ocazia începutului noului an universitar 2018-2019.

La final, cei prezenţi au participat la o agapă creştină.

Foto Credit: Episcopia Italiei

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Mihai Eminescu a fost evocat peste ocean

În perioada 11-12 ianuarie la New York a avut loc Simpozionul „Mihai Eminescu”. Cea de-a XXVII-a ediţie a reliefat multiple aspecte din creația poetică și jurnalistică a marelui poet român. Evenimentul s-a desfăşurat sub auspiciile…