PS Antonie: „Doar dragostea ne dă puteri să ne jertfim pentru aproapele”

PS Antonie de Orhei, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului, a vizitat în 6 februarie 2017 Şcoala – internat specială pentru copii cu restanţe poliomielită şi paralizie cerebrală din Hânceşti.

Cu acest prilej, clericii din Mitropolia Basarabiei care l-au însoţit pe ierarh au adus în dar copiilor peste 100 kilograme de mere, mandarine, articole de igienă personală ş. a.

PS Antonie a vizitat clasele de studiu, biblioteca, cabinete recuperatorii şi câteva dormitoare. După acest moment, directoarea Rodica Gospodinov a mulţumit pentru daruri, menţionând că orice dar este binevenit pentru aceşti copii care au nevoie de îngrijire specială.

Ierarhul a apreciat munca profesorilor şi a personalului care activează la Şcoala – internat din Hânceşti, evidenţiind jertfa şi dragostea lor pentru aceşti copii.

Sunteţi deosebiţi. Sunteţi oameni speciali. Nu este uşor să lucrezi cu această categorie de copii. Doar dragostea ne dă puteri să ne jertfim pentru aproapele. Şi dumneavoastră aceasta faceţi: iubiţi aceşti copii şi vă jertfiţi pentru ei. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă răsplătească pentru jertfa frăţiilor voastre, a spus Preasfinţia Sa.

Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului s-a angajat că va reveni şi cu alte ocazii la Şcoala – internat din Hânceşti.

Comentarii Facebook


Știri recente