PS Antonie de Orhei: Mântuitorul Hristos este Calea, Adevărul şi Viaţa

Preasfințitul Părinte Antonie de Orhei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului, a oficiat duminică, 23 aprilie 2017, Sfânta Liturghie în parohia Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din satul Negreşti, raionul Străşeni, Republica Moldova.

În cuvântul său, Preasfinția Sa a evidențiat importanța mărturiei lui Toma pentru întreaga umanitate. De asemenea, ierarhul îndemnat pe cei prezenți la urmarea lui Hristos care este calea adevărată care duce la viaţa veșnică, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Toma a cerut dovezi în plus referitor la Învierea Mântuitorului, pentru a nu le mai cere noi. Acesta ne fereşte pe noi de ispita de a pune la îndoială minunea Învierii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Mântuitorul este calea adevărată care ne duce la viaţă. Credinţa în Iisus Hristos ne asigură viaţa. Să-l credem pe Apostolul Toma şi să moştenim viaţa veşnică, a mai spus PS Antonie.

***

Prima Sfântă Liturghie a fost oficiată în parohia Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din satul Negreşti  în data de 14 octombrie 2015.

Comentarii Facebook


Știri recente