PS Andrei i-a îndemnat pe păstoriţii săi: Să nu despărţim rugăciunea de milostenie

PS Andrei - Miercurea Ciuc feb. 2017

Nu trebuie să despărțim rugăciunea de milostenie sau pocăința de fapte bune, i-a îndemnat, duminica aceasta, Preasfinţitul Părinte Andrei pe credincioşii prezenţi în catedrala din Miercurea Ciuc.

Episcopul Covasnei şi Harghitei a explicat, în omilia rostită în 19 februarie 2017, că Biserica a unit Liturghia cu filantropia. El le-a transmis tuturor să întrepătrundă rugăciunea şi postul cu milostenia pentru a dobândi Împărăţia Cerurilor.

Făcând referire la bogăţia spirituală, ierarhul a precizat că omul care are în el pe Hristos este bogat, iar sărac este cel care nu are iubirea Mântuitorului în sufletul său.

Să ne asigurăm prietenia cu Iisus dacă îl iubim din toată inima, a transmis Preasfinţia Sa:

Pe un prieten bun îl iubim și ne gândim la el. Cu atât mai mult să ne gândim la Dumnezeu. În bucurii și dureri la El să alergăm și să nu trădăm, să nu vindem prin comportamentul nostru pe cel care a mântuit lumea, a concluzionat Episcopul Covasnei şi Harghitei.

Alături de ierarh a slujit un sobor de preoţi de la Centrul Eparhial din Miercurea Ciuc, informează site-ul oficial al Eparhiei.

 

Comentarii Facebook


Știri recente