PS Ambrozie la Mănăstirea Comana: Domnul Hristos nu vrea de la noi doar postul de mâncare, ci doreşte să rupem toate legăturile nedreptăţii

Episcopul Giurgiului, PS Ambrozie, s-a rugat duminica aceasta împreună cu credincioşii prezenţi la Mănăstirea Comana. Ierarhul le-a transmis în 13 august 2017 că Mântuitorul Hristos nu vrea de la noi doar postul de mâncare, ci doreşte să rupem toate legăturile nedreptăţii.

Predica sa rostită în timpul Sfintei Liturghii s-a concentrat pentru început pe importanţa credinţei în viaţa noastră, informează site-ul oficial al Eparhiei Giurgiului.

Apoi, Părintele Episcop a îndemnat să urmăm pe Mântuitorul Hristos Care îi ajută pe cei din jurul Său. Mântuitorul Iisus Hristos arată milă celor aflaţi în suferinţă, fapt care ne îndeamnă şi pe noi să fim atenţi la cei ce se află în suferinţă şi au nevoie de ajutorul nostru.

În continuarea cuvântului său, a vorbit celor prezenţi despre post şi rugăciuneexplicând că Domnul Hristos nu vrea de la noi doar postul de mâncare, ci doreşte să rupem toate legăturile nedreptăţii, deoarece postul adevărat este eliberarea inimii de răutate.

La final, Chiriarhul a mulţumit credincioşilor, care au venit în număr mare, pentru participarea la slujbă.

Comentarii Facebook


Știri recente