Protoieria Sector 5 Capitală alături de copii nevoiași

În cadrul unei acțiuni social-filantropice desfăşurată astăzi, 10 septembrie 2015, Protoieria Sector 5 Capitală a venit în sprijinul unor familii cu risc social. 55 de copii proveniţi din familii nevoiașe au primit câte un ghiozdan cu rechizite. Ghiozdanele au fost distribuite elevilor sau părinţilor acestora de către Violeta Emanuela Barac, Asistent Social la Protoieria Sector 5 Capitală.

Acțiunea face parte din proiectul Sună clopoţelul! sprijinit şi de Primăria Sectorului 5 din Capitală, informează TRINITAS TV. Obiectivul proiectului este prevenirea abandonului şcolar şi menţinerea în educaţie a copiilor nevoiași.

„Ne bucurăm că iată Dumnezeu a rânduit ca acum, la început de an şcolar, Protoieria Sector 5 în colaborare cu Primăria Sectorului 5 să aducă o mică bucurie credincioşilor din sectorul nostru”, a spus Pr. Ion Grădincea, Secretarul Protoieriei Sector 5 Capitală.

Copiii sunt implicaţi în mai multe activităţi desfăşurate la Atelierul de Creație Sfântul Vasile cel Mare, iar familiile lor sunt ajutate constant cu alimente, bani și rechizite.

Comentarii Facebook


Știri recente