Proiectul „Suflet curat în corp sÇŽnÇŽtos”, la parohia ortodoxă română din Bolzano, Italia

Parohia Ortodoxặ Românặ „Izvorul Tămăduirii” din Bolzano a propus á¹£i organizat un proiect intitulat „Suflet curat în corp sÇŽnÇŽtos”.

„În cadrul acestui proiect, au fost invitați la biserică, pe parcursul a mai multor duminici, dupặ Sf. Liturghie, medici specialiá¹£ti din Bolzano. Cei interesați au putut beneficia de serviciile medicale ale acestora (verificarea tensiunii arteriale și glicemiei); de asemenea, medicii au răspuns cu această ocazie întrebărilor legate de sănătate care le-au fost adresate. Acest proiect a fost primit cu multă bucurie de credincioá¹£i deoarece stresul cotidian, problemele zilnice, lipsa timpului îi obligă pe mulți să neglijeze controalele medicale care ar trebui făcute periodic”, după cum a precizat Pr. Lucian Milasan.

De fiecare dată după aceste vizite a urmat o agapă frățească.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…