Proiectul Forte în parohia Berești – Bistrița II, protopopiatul Buhuși

Vineri, 9 august 2013, la Parohia Beresti-Bistrita II, din Protopopiatul Buhuși, reprezentanții Centrului de Resurse CEDRU Bacau au sustinut workshopul „Portret de voluntar” pentru un numar de 12 voluntari ce sustin activitatile parohiei, după cum ne-a precizat Pr. Bârlovanu Gelu.

Workshopul a fost organizat sub egida Proiectului FORTE- Formare Trainică pentru Parteneriat Social, proiect implementat de Federatia Filantropia în parteneriat cu Patriarhia Română, Instituto de Formation Integral din Spania și Global Commercium Development și cofinanțat din Fondul Social European.

Obiectivele acestui workshop au fost familiarizarea participanților cu specificul voluntariatului, cunoasterea domeniilor de activitate ale voluntariatului si experimentarea abilitatilor personale necesare (lucrul în echipa, comunicarea asertiva, gestionarea conflictelor).

Acest workshop s-a desfasurat intr-o maniera interactiva, cu secvente de învățare experiențială și exercitii de dezvoltare personală.

Scopul proiectului FORTE- Formare Trainica pentru Parteneriat Social este dezvoltarea capacității organizaționale a structurilor active în domeniul parteneriatului social din cadrul Administrației Patriarhale și a 9 eparhii din cuprinsul Bisericii Ortodoxe Române, pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea socială la nivel național.

Comentarii Facebook


Știri recente