Proiectul filantropic „Ospăţul credinţei din belşugul bunătăţii”, la Gherla

Protopopiatul Ortodox Gherla a organizat în data de 14 aprilie 2015, în a treia zi a Praznicului Învierii Domnului, cea de-a treia ediţie a proiectului filantropic „Ospăţul credinţei din belşugul bunătăţii”, potrivit Radio Renaşterea. În incinta unui cunoscut restaurant din Gherla, a fost organizată o masă festivă de care s-au bucurat 80 de persoane sărace aflate în evidenţa Biroului de Asistenţă Socială al Protopopiatului. Pe lângă meniul bogat, familiile prezente s-au bucurat şi de primirea unor pachete cu alimente. Acţiunea demarată s-a adresat în mod special copiilor care nu se pot bucura de sfintele sărbători din cauza lipsurilor materiale.

În urma campaniei de strângere de fonduri, lansată la începutul Postului Paştelui, mulţi oameni cu sufletul mare de pe raza Protopopiatului Gherla şi nu numai, au răspuns apelului de a-i ajuta pe cei nevoiaşi.

„Ne bucuram că a devenit o tradiţie organizarea acestei mese şi astfel, tot mai multe persoane sărace se pot bucura de ajutorul nostru. Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit, pentru dragostea şi jertfa de care au dat dovadă”, a declarat Elena Gheberta, asistent social al Protopopiatului Gherla.

Comentarii Facebook


Știri recente