Proiectul „Din suflet pentru suflet de copil”, la final

În Parohia Deva IV s-a încheiat proiectul social filantropic „Din suflet pentru suflet de copil” . În cadrul acestui proiect 21 de copii din grupa de cateheză a parohiei au desfășurat mai multe activități. La început au confecționat obiecte și felicitări de 8 martie, au pictat icoane pe sticlă, cu care au organizat o expoziție cu vânzare. Sumele de bani strânse au fost folosite pentru a aduce un strop de bucurie celor 13 copii asistați în Centrul de primire urgență de pe raza parohiei.

„Astfel, copiii împreună cu preotul coordinator Sorin Popescu și cu trei doamne voluntare implicate în acest proiect au realizat un meniu complet de post cu rețete speciale. După ce au pregătit cele două feluri de mâncare și desertul, toți cei implicați în proiect au vizitat pe tinerii din centrul social oferindu-le nu doar mâncarea pregătită de ei, ci și câteva momente de bucurie în care au încercat să le arate că postul este desăvârșit atunci când dăruiești dragoste și cercetezi pe cei aflați departe de afecțiunea familiei”, a precizat Pr. Sorin Popescu de la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” – Deva IV.

Tot în cadrul proiectului copiii au cercetat și patru persoane vârstnice aflate în suferință, oferindu-le fructe și produse alimentare neperisabile.

Comentarii Facebook


Știri recente