Proiectul „Biserica, tinerii și colindele”, ediția a VI-a

Marți 17 decembrie 2013, la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Zalău s-a finalizat proiectul „Biserica, tinerii și colindele”, Ediția a VI-a.

În proiect au fost implicați 500 de copii de la școlile din municipiul Zalău, iar ca parteneri au fost Inspectoratul Școlar al Județului Sălaj, Consiliul local și Primăria municipiului Zalău.

Proiectul s-a derulat pe perioada lunilor noiembrie-decembrie 2013 și a avut ca scop cunoașterea de către elevi și tineri a învățăturilor Bisericii, promovarea virtuților creștine, cultivarea comportamentului religios-moral, cunoașterea tradițiilor religioase și a colindelor, dar și felul în care Mântuitorul Iisus Hristos l-a împăcat pe om cu Dumnezeu.

Acesta s-a încheiat la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Zalău, unde copiii și tinerii l-au colindat pe Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu.

La eveniment au fost prezenți, domnul Inspector Școlar General Gheorghe Bancea, Doamna Inspector Școlar General Adjunct Maria Pop, doamna Viceprimar Daniela Coța și domnul administrator public Radu Nistorescu.

La final Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu a acordat o „Diplomă de merit” doamnei prof. Claudia Boha, inspector școlar de specialitate, pentru coordonarea proiectului catehetic, iar profesorilor implicați în proiect „Diplome de participare”.

Copiii au fost răsplătiți cu daruri oferite de către Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu și de către partenerii din proiect.

Comentarii Facebook


Știri recente