Proiecte inedite la Centrul Social-Cultural-Gospodăresc de la Itești

Un grup de 25 de voluntari antidrog au fost prezenți luni, 19 august, la Centrul Social-Cultural-Gospodăresc „Sf. Antipa” de la Itești, unde au participat la o stire de activități organizate de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, cu sprijinul Asociației pentru Prevenirea Adicției și Comportamentului Adictiv Bacău.

„Am organizat și susținut ateliere de lucru în echipă și jocuri educative care i-au determinat pe unii voluntari să afirme că această zi, a fost una dintre cele mai speciale din această vacanță sau că „aș vrea să plec acasă cu toți prietenii noi pe care mi i-am făcut….”. Bucuria celor de lângă noi, bucuria activităților împreună și în aer liber, bucuria lucrului împlinit, a competiției i-a ajutat pe voluntarii antidrog să se cunoască mai bine, să devină o echipă mai unită. Tocmai de aceea se vor organiza activități interactive împreună cu 56 de tineri privați de libertate de la Penitenciarul de Minori și Tineri Bacău. Voluntarii și-au propus să-i ajute pe tinerii de vârste apropiate cu ale lor să redescopere această bucurie a lucrurilor mărunte pe care cu toții am împărtășit-o în copilărie”, a declarat Marta Butnaru, din partea CPECA Bacău, potrivit epr.ro.

Acțiunea de luni, face parte dintr-o serie mai amplă de proiecte și activități care vor fi organizate în incinta Centrului Cultural de la Itești, care aparține Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente