Proiect social destinat persoanelor cu dizabilități, desfășurat de Episcopia Ortodoxă Română a Italiei

Episcopia Ortodoxă Română a Italiei desfășoară un proiect social destinat persoanelor cu dizabilități. Intitulat ,,România – Băieți în picioare”, programul se derulează în colaborare cu Asociația Universitară pentru Cooperare Internațională din Roma.

Benficiarii acestui proiect sunt persoane cu dizabilități, cu vârste între 20 și 40 de ani, care au nevoie de proteze și provin din categorii sociale defavorizate.

Persoanele asistate în cadrul proiectului , „România-Băieți în picioare”, beneficiază nu doar de asistenă medicală ci și de consiliere psihologică și îndrumare duhovnicească.

Până în prezent, în cadrul acestui program au fost asistați 16 tineri cu dizabilități de naționalitate română, cărora le-au fost procurate proteze de înaltă calitate funcțională și estetică.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…