Proiect Icoană și rugăciune în Baciu

În Parohia „Sfânta Treime” din Baciu, Protopopiatul Cluj I, s-a desfășurat în Postul Adormirii Maicii Domului, un program catehetic intitulat „Icoană și Rugăciune”, la care au participat 20 de copii din comunitatea ortodoxă din Baciu, informează „Ziarul Lumina”.

În această acțiune s-au implicat, alături de pr. paroh Dumitru Boca, și profesori din Baciu: Floarea Boca, Cristina Șoitu și Doinița Băluică. Au avut loc activități care au oferit copiilor o altă dimensiune de a petrece timpul, fără calculator sau televizor, ci într-un mod care să-i apropie cât mai mult de Dumnezeu.

Copiii au învățat despre Maica Domnului, Împărăteasa cerului și a pământului, au chemat-o în ajutor, au zugrăvit-o, au cântat Maicii Domnului, s-au făcut proiecții de film cu tematică religioasă. În ajunul prăznuirii Adormirii Maicii Domnului copiii prezenți la programul catehetic au cântat, alături de ceilalți credincioși, Prohodul Maicii Domnului. Toți participanții vor fi răsplătiți cu un pelerinaj la mănăstirile din eparhia Clujului.

Comentarii Facebook


Știri recente