Proiect educațional derulat la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman s-a derulat vineri, 08 aprilie 2016, proiectul educațional  „Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni”, informează epr.ro.

Parohia Bozienii de Jos din județul Neamț, în parteneriat cu Centrul de zi pentru copii proveniți din familii defavorizate din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, Școala Gimnazială Comuna Bozieni, Direcția Silvică Neamț și Ocolul Silvic Târgu Neamț, a realizat un proiect educațional, intitulat „Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni”, adresat tinerilor.

În cadrul proiectului, elevii care au participat au avut ocazia de a planta puieți de molid.

În aceeași zi, școlarii de la Centru de zi din cadrul Fundației, ajutați de tinerii voluntari de la Liceul „Petru Poni”, au reușit să planteze 40 de mesteceni și 60 de tei, sub coordonarea Pr. Serafim, consilier silvic la Centrul eparhial Roman.

Copacii au fost oferiți de către Direcția Silvică Bacău, printr-un acord de colaborare cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente

„Umblați ca fii ai luminii!”

Cu ocazia aniversării a 16 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel, Episcopul vicar patriarhal Paisie Sinaitul semnează un editorial despre „vocația de luminător” a Preafericirii Sale. „Umblați ca fii ai luminii!” (Efeseni 5, 8) Taina…