Proiect catehetic pentru tineri, în Parohia Buna Vestire din cartierul Iris

Parohia ortodoxă „Buna Vestire” din Cluj-Napoca organizează din această lună un program catehetic pentru tineri, informează radiorenasterea.ro

Programul este menit să le ofere tinerilor răspunsuri la anumite teme de interes pe care le manifestă, cum ar fi: Raiul, iadul, Sfinții și cinsirea Moaștelor, despre Biblie și Tradiție. În cadrul proiectului vor avea loc întâlniri, timp de 9 săptămâni, în fiecare marți de la ora 18:30.

Potrivit părintelui Liviu Vidican-Manci, preot slujitor la Biserica „Buna Vestire” din cartierul Iris, proiectul a venit ca o soluționare a întrebărilor și problemelor ridicate de tineri: „Totul a pornit de la discuții pe care le-am avut cu tinerii din grupul parohiei noastre și de la problemele pe care le-au ridicat, au fost întrebări pe care le-au avut și acesta a fost motivul pentru care am propus organizarea acestui proiect, „9 marți în 9 pași”. Ne dorim să fie 9 întâlniri care să aibă legătură între ele, să fie serios tratate, temtic, cu documentare, care să permită dialogul, discuțiile și în ultimă instanță chiar recomandări bibliografice pe temele pe care le vom discuta.”

Întâlnirile vor presupune și fixarea unor obiective filantropice pentru 2014, dar și a unor pelerinaje la mănăstirile din România. Prima întâlnire va avea loc în data de 14 ianuarie.

Comentarii Facebook


Știri recente