Programul „Hrană pentru pelerini”, de sărbătoarea Sfintei Parascheva

Pelerinii prezenţi la Iaşi de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parscheva vor primi alimente şi ceai cald din partea parohiilor aflate în jurisdicţia Protopiatelor din judeţul Iaşi, inforemează doxologia.ro.

Prin Programul Hrană pentru pelerini, vor fi distribuite pachete cu alimente şi ceai credincioşilor care se vor aşeza la rând şi celor implicaţi în organizarea evenimentelor. Aceste produse vor fi oferite începând de sâmbătă, 10 octombrie 2015, după cum a precizat părintele Mihai Prodan, inspector în cadrul Biroului de Asistenţă socială Diaconia al Arhiepiscopiei Iaşilor.

„Am căutat să întocmim un grafic pe zile şi pe ore cu parohiile care s-au înscris în acest program. Intenţionăm să oferim pachete cu alimente şi ceai cald pelerinilor care vin de la distanţe mari. Am montat două corturi, astfel că doar în aceste puncte se va facilita accesul reprezentanţilor protopopiatelor pentru a oferi pachete pelerinilor. Alimentele vor fi împărţite cu ajutorul voluntarilor, care vor fi prezenţi pe tot parcursul derulării programului. Toate alimentele care vor fi împărţite pelerinilor, vor avea certificat de conformitate. Dorim astfel să nu punem în pericol sănătatea celor ce vor aştepta la rândul format”, a amintit părintele Mihai Prodan.

Comentarii Facebook


Știri recente