Programul de aprofundare a învățăturii biblice, reluat la biserica „Schimbarea la Față”

Programul de aprofundare a învățăturii biblice va fi reluat de mâine, 11 septembrie 2013, la Biserica Ortodoxă „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca. Intitulat „Să citim și să învățăm împreună Sfânta Scriptură”, acesta este coordonat de părintele profesor Stelian Tofană, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

„În cadrul întâlnirii de mâine vom face primii pași prin textul Sfintei Scripturi învățând despre sensurile textului sfânt. Sigur o să răspund la întrebarea pe care v-ați putea-o pune: Dar textul sfânt are mai multe sensuri? Dacă are mai multe sensuri atunci care este cel mai potrivit? Pe care trebuie să-l avem în vedere atunci când citim Sfânta Scriptură? Tot mâine vom învăța despre importanta si semnificația locurilor paralele. Ce sunt locurile paralele și cum ne ajută să descifrăm mai bine sensul unui text? De asemenea o să învățăm despre importanța contextului”, a declarat pentru Radio Renașterea părintele profesor Stelian Tofană.

Programul va avea loc după slujba Vecerniei ce va debuta la ora 18:00 și va fi transmis în direct de Radio Renașterea.

Întâlnirea clujenilor cu pr. Stelian Tofană se desfășoară miercurea, o dată la două săptămâni, în biserica situată pe Bulevardul Eroilor, nr. 24-26 și oferă celor interesați răspunsuri la întrebările lor cu privire la Sfânta Scriptură.

Prima întâlnire a avut loc pe 26 iunie, în prezența Mitropolitului Clujului, Înaltpreasfințitul Andrei.

Comentarii Facebook


Știri recente