Programul cultural și social „În așteptarea lui Hristos, Mesia, chip luminos”

Biserica ”Boteanu-Ienii” organizează, până la Crăciun, Programul cultural și social „În așteptarea lui Hristos, Mesia, chip luminos”. Evenimentul a ajuns deja la a 3-a ediție și se desfășoară la fiecare sfârșit de săptămână. Lansarea va avea loc sâmbăta aceasta.

„În fiecare sâmbătă şi duminică noi am programat să avem concerte de colinde şi am invitat diferite formaţii. În seara de Sfântul Nicolae va veni corul Symbol al Patriarhiei Române dirijat de părintele arhid. Jean Lupu şi vor susţine un concert de colinde”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Paroh Costel Hăbelea, Biserica „Boteanu-Ienii”, București.

Tot sâmbătă, Parohia va organiza și o acțiune socială. Pe lângă mai multe concertele organizate în locașul de cult, Biserica ”Boteanu-Ienii” a pregătit și 2 evenimente de amploare.

„La Biblioteca Central Universitară vom încheia un parteneriat cultural cu dânşii, ne-au pus la dispoziţie o sală în care vom organiza un concert de Crăciun, recital de muzică religioasă clasică. Va fi un concert susţinut în data de 16 decembrie de soprana Roxana Urdăreanu şi Dan Stoienescu la pian. Iar pe data de 19 decembrie va avea loc un concert extraordinar, Oratoriu de Crăciun care va avea loc la Otopeni, în Centrul Ion Manu”, a mai spus Pr. Paroh Costel Hăbelea, Biserica „Boteanu-Ienii”, București.

Intrarea este liberă la toate concertele susținute la Biserica ”Boteanu-Ienii” dar și la recitalul de la Biblioteca Centrală Universitară.

Comentarii Facebook


Știri recente