Program educativ religios la mai multe grădiniţe din Arad

Grădinițele din cartierul Grădiște, municipiul Arad, au găzduit miercuri, 22 iunie 2016, un program educativ-religios. În cadrul programului, copiilor le-au fost prezentate cărţile de colorat care ilustrează atât Biserici din Arhiepiscopia Aradului, cât şi imagini din oraș și județ, cărţi tipărite  cu sprijinul Consiliului Județean Arad și a Centrului Cultural Județean Arad.

Această manifestare educativ-religioasă întregește bogatele activități cultural-creative și educativ-ecologice ale unității de învățământ arădene, la care participă cu entuziasm și bucurie preșcolarii. Strădania copiilor a fost răsplătită prin cărți de colorat, fiecare copil primind în dar din partea Arhiepiscopiei Aradului câte un exemplar din cărțile de colorat, tipărite cu sprijinul Consiliului Județean Arad și a Centrului Cultural Județean Arad, a precizat Arhim. Teofan Mada, Vicar eparhial – Arhiepiscopia Aradului.

La eveniment a fost prezentă prof. Ardelean Eugenia, directorul instituţiilor de învăţământ preşcolar, cadre didactice, precum şi micii preşcolari.

Comentarii Facebook


Știri recente