Producții TRINITAS dedicate Sfinților Brâncoveni

Cu ocazia comemorării a trei secole de la jertfa martirică a Sfinților Brâncoveni, TRINITAS TV a realizat și imprimat, în format DVD, filmul documentar „Sfinții Martiri Brâncoveni. Viața, jertfa și cinstirea lor”. Materialul prezintă epoca domnitorului, procesiunea din 1934 cu osemintele domnitorului, între Catedrala patriarhală și Biserica „Sfântul Gheorghe” – Nou și pelerinajul din 21 mai 2014 cu sfintele moaște ale domnitorului martir, organizat pe traseul proceisunii din 1934.

Filmul documentar „Sfinții Martiri Brâncoveni. Viața, jertfa și cinstirea lor” a fost realizat de Alexandru Trușcă și Petru Mihalea. Tot cu prilejul Anului comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni, Radio TRINITAS a lansat compact discul „Imne și balade Brâncovenești”. Materialul conține cântări îngrijite și interpretate de psalții Corului „Tronos” al Catedralei patriarhale.

Cele două producții pot fi cumpărate de la magazinele de carte bisericească sau online, accesând secțiunea Magazin a site-ului trinitastv.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…