Procesiune cu moaștele Sfinților Părinți Ioachim și Ana în Arhiepiscopia Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la invitația Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 25-27 august a.c. în Arhiepiscopia Dunării de Jos vor fi aduse o părticică din lemnul Sfintei Cruci și moaștele Sfinților Părinți Ioachim și Ana, de către o delegație a Bisericii Ortodoxe din Cipru, condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Isaia de Tamassos și Orinis.

Primirea raclelor cu sfintele odoare și a delegației cipriote în Eparhia Dunării de Jos, se va face la Catedrala „Nașterea Domnului” din Brăila, duminică, 25 august a.c., în jurul orei 18:00, potrivit Biroului de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Luni, 26 august a.c. sfintele odoare vor fi duse și așezate spre închinare în biserica „Sfânta Ana” din municipiul Galați, unde vor rămâne până pe data de 27 august a.c.

În perioada menționată, binecredincioșii creștini sunt așteptați atât la momentul primirii delegației, cât și la slujbele speciale oficiate în bisericile menționate și la venerarea Sfintelor Relicve.

Comentarii Facebook


Știri recente