Pro Vita Iași va avea reprezentant la Marșul pentru viață de la Paris

La Marche pour la vie Paris (Marșul pentru viață de la Paris), eveniment internațional pro viață ce reunește în capitala Franței mii de susținatori ai drepturilor copiilor nenăscuți, va avea loc anul acesta în 20 ianuarie 2019.

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor va fi reprezentat de referent Sorina Hîngănescu.

Departamentul Pro Vita a primit invitația din partea organizatorilor La Marche pour la Vie de a participa atât la evenimentul central, cât și la întâlnirile internaționale ale organizatorilor Marșului pentru Viață de pe întregul continent european.

„Este o mare oportunitate prezența noastră la acest mare eveniment internațional întrucât putem realiza conexiuni europene care să sprijine activitatea noastră pro viață la nivel local și regional”.

„De asemenea, ne ajută să câștigăm experiență prin care să îmbunătățim eforturile și eficiența proiectelor pentru salvarea copiilor de la avort și pentru convingerea mai multor oameni de a deveni misionari ai vieții”, a subliniat Sorina Hîngănescu.

La Marşul pentru viaţă de la Paris va participa și un grup tineri români din capitala Franţei, format din tineri ai Asociației Nepsis.

În țara noastră, Marșul pentru Viață va avea loc în data de 23 martie 2019 în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.

Foto Credit: La Marche pour la vie Paris 2018

Comentarii Facebook


Știri recente