Pro Vita Iași organizează online atelierele de lectură Spune-mi o poveste pentru suflet

Pro Vita Iași și Tabăra „Floare de colț” invită copiii și părinții la atelierele de lectură online „Spune-mi o poveste pentru suflet”. În fiecare seară de joi, copiii vor asculta povești ziditoare de suflet.

Sesiunile de lectură se desfășoară joia de la ora 18:00 și se adresează copiilor cu vârste între cinci și 12 ani. Prima întâlnire are loc joi, 14 mai, cu povestitoarea Andreea Ghiorghiță, voluntar Pro Vita Iași și studentă la secția Teatru a Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

Copiii vor asculta povești cu folos despre bunătate, despre prietenie, despre iubire, bucurie, familie și multe alte subiecte folositoare.

Atelierele se desfășoară pe platforma Zoom, cu grupe de cel mult 10 copii. Înscrierile se fac la email [email protected]. Evenimentul pe Facebook se găsește aici.

„Spune-mi o poveste pentru suflet” este un proiect inițiat de profesoara Ioana Revnic de la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” din București și are ca scop educația caracterială.

Pro Vita Iași funcționează ca departament al Arhiepiscopiei Iașilor din 2011 și are ca scop protejarea și cultivarea vieții începând de la concepție. Oferă sprijin pentru mame și familii, promovează cultura și educația pro-viață și pro-familie. În 2018, Mitropolia Moldovei și Bucovinei a decis înființarea unui Departament Pro Vita în fiecare eparhie proprie.

Foto credit: Pexels.com

Comentarii Facebook


Știri recente

Sfințire de troiță la Baza Aeriana 90 | FOTO

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, a oficiat marți, 28 mai 2024, slujba de sfințire a troiței ridicate în fața comandamentului Bazei 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”.   Foto credit: Basilica.ro…