Pro Vita Iași: 100 copii au primit darurile cerute în „Scrisori către Moș Crăciun”

100 de copii și-au văzut vineri îndeplinite dorințele exprimate în scrisorile adresate lui Moș Crăciun cu ajutorul Departamentului Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor, prin Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – „Sf. Stelian”.

Campania a fost realizată de Pro Vita cu sprijinul preoților din Arhiepiscopia Iașilor și al Fundației Antibiotice „Știință și Suflet”.

Copiii s-au întâlnit cu Moș Crăciun vineri, 14 decembrie 2018, la Compania Antibiotice Iași. Ei au primit darurile dorite la finalul unei serbări pe care au pregătit-o împreună cu Fundația Antibiotice „Știință și Suflet”.


Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – „Sfântul Stelian” este un proiect Pro Vita Iași prin care sunt susținute și promovate familiile cu peste 8 copii din Arhiepiscopia Iașilor.

Principalele forme de ajutor oferite sunt: burse de studii lunare pentru copiii care au rezultate bune la învățătură și sunt dornici să-și continue parcursul educațional, organizarea Întâlnirilor de Vară, pachete umanitare oferite cu ocazia Nașterii și Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ajutor medical și sprijin în funcție de necesitățile urgente ale fiecărei familii.

Pro Vita Iaşi

Pro Vita Iaşi este un departament misionar al Arhiepiscopiei Iaşilor care funcţionează din anul 2011 şi are ca misiune Salvarea, Protejarea şi Îmbunătăţirea vieţii. Activităţile principale se concentrează în jurul informării şi consilierii adolescenților pe probleme specifice vârstei , sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină și a familiilor cu mulți copii, salvarea copiilor de la avort.

Mai multe informaţii despre acest proiect, dar şi despre activitatea Pro Vita Iași puteţi găşi pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook Pro Vita Iași.

Foto credit: Pro Vita Iași

Comentarii Facebook


Știri recente