Primăria Capitalei a lansat o platformă gratuită de cursuri online pentru elevi

Primăria Capitalei, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, a lansat o platformă de învățare online (e-learning) unde elevii bucureșteni pot accesa activități educative în perioada în care programul școlar este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Accesând gratuit www.hubproedus.ro, elevii pot învăța limbi străine, elemente de dezvoltare personală (Public speaking, Învață să înveți) și chiar Managementul afacerilor, Management de proiect și leadership.

Copiilor li se oferă peste 2.000 de ore de învățare în 10 domenii diferite, cu câte 10 sesiuni de curs. Cursurile sunt adaptate vârstei și nivelului lor de pregătire.

Platforma va fi actualizată constant cu activități non-formale, cursuri și jocuri la care vor colabora cei 1.000 de profesori bucureșteni din programul „Profesor Voluntar PROEDUS 2.0”, singurul program de voluntariat din Europa care este dedicat exclusiv cadrelor didactice.

Foto credit: Freepik.com

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sf. Dimitrie cel Nou la Catedrala Mitropolitană din București: PS Paisie Sinaitul explică ce munți mută credința

„Expresia mută munții atribuită credinței nu trebuie neapărat înțeleasă în sensul strict al cuvântului”, a spus Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul duminică, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Spiridon” – Nou din București. Liturghia în acest sfânt lăcaș…