Prima zi de Crăciun la Catedrala din Târgoviște. „Sărbătoarea Nașterii Domnului este un îndemn la iubire, pace și viață autentică”, a spus IPS Nifon

Cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului, numeroși credincioși din istorica Cetate de Scaun a Târgoviștei au venit la Catedrala Mitropolitană pentru a participa la Sfânta Liturghie, oficiată de IPS Mitropolit Nifon. Ierarhul a evidenţiat că sărbătoarea Nașterii Domnului este un îndemn la iubire, pace și viață autentică. 

Părintele Mitropolit şi-a continuat predica, afirmând că această bucurie a venirii Mântuitorului este singurul lucru nou sub soare și singura revoluție autentică din istoria omenirii care ne susține credința, ne animă speranța și ne însuflețește iubirea de a ne implica în lumea în care trăim, pentru a o schimba și a o transforma, după nemuritoarele principii ale Evangheliei Domnului Hristos.

La finalul evenimentului liturgic, în cadrul proiectului eparhial filantropic, intitulat Masa de Crăciun, a fost dăruită fiecăruia dintre cei prezenți la sfânta slujbă mâncare tradițională, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Foto Credit: Arhiepiscopia Târgoviştei

Comentarii Facebook


Știri recente