Prima slujbă arhierească a PS Vincențiu în Parohia Sărindaru

PS Vincențiu a fost prezent duminică, 9 iulie 2017, în mijlocul credincioşilor din parohia Sărindaru, comuna Dridu, Protopopiatul Urziceni. Aici, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a oficiat Sfânta Liturghie.

La eveniment au participat numeroși credincioși și reprezentanți ai autorităților locale, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul rostit, Preasfinţia Sa a vorbind despre vindecarea celor doi demonizați din ținutul Gadarei, minune săvârșită de Mântuitorul Iisus Hristos. Cei doi demonizați sunt chipul omului fără Dumnezeu, batjocorit de puterea celui rău. Și de astfel de oameni este plină lumea și astăzi. Prezența la Biserică, împărtășirea cu Sfântul Trup și Sânge atât a noastră, cât și a copiilor noștri este un remediu puternic împotriva lucrării celui rău.

După slujbă, Chiriarhul locului, împreună cu soborul de slujitori, a săvârșit slujba parastasului pentru fericiții ctitori, slujitori și binefăcători ai acestei biserici.

La această sărbătoare cei prezenți au avut posibilitatea de a se închina la moaștele Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul.

Comentarii Facebook


Știri recente