Prima ediție a Reuniunii Tinerilor Creștini Ortodocși la Baia Mare, o reușită

Preasfințitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, a participat la ședința de evaluare a Reuniunii Tinerilor Creștini Ortodocși, desfășurată în Baia Mare între 22 – 24 August. Cu acest prilej au fost evidențiați toți cei care s-au implicat în bunul mers al manifestării, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

La această ședință au fost prezenți membrii comitetului de organizare, preoții coordonatori, voluntarii din oraș, Ana Lucreția Maria Moldovan, inspector școlar general al județului Maramureș, alți conducători de instituții și sponsori care au primit diplome de mulțumire și apreciere. Preotul Milan Bălan, consilier al Sectorului Teologic Educațional Eparhial, a făcut o trecere în revistă a desfășurării evenimentului, iar PS Iustin Sigheteanul a felicitat pe toți cei care au contribuit la buna desfășurare a Reuniunii și a oferit diplome de apreciere.

Participare sălăjeană la Reuniune

La Reuniunea Tinerilor Creștin Ortodocși din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului au fost prezenți și 50 de tineri însoțiți de pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială, Dan Dregan, protopop al Jiboului și Dan Haiduc, protopop al Șimleului.

„Reuniunea a fost un real succes și de mare folos sufletesc pentru cei peste 1000 de tineri participanți, din toată Mitropolia. Organizarea a fost ireproșabilă, presupunând o muncă titanică pentru cei ce au planificat totul, până la cel mai mic detaliu, astfel încât participanții să se simtă bineveniți la Baia Mare și să-și dorească o nouă întâlnire cât mai curând” au afirmat preoții sălăjeni, participanți, alături de tineri, la Reuniune.

„Credem că fiecare tânăr prezent la Baia Mare așteaptă cu nerăbdare cea de-a II-a ediție, nu numai pentru a-și reîntâlni noii prieteni, ci mai ales pentru faptul că au trăit și simțit pe viu atât de alese momente, ce le vor rămâne întipărite în memorie multă vreme, momente pe care și le vor aminti cu drag!”, au mai remarcat cei trei preoți participanți, pr. Silviu Boha, pr. Dan Dregan, pr. Dan Haiduc.

Comentarii Facebook


Știri recente