Prima ediţie a Cupei de şah „Moș Niculae”, în Sectorul 6 al Capitalei

Concurs Şah

Sâmbătă, 03 decembrie 2016, începând cu orele 10:00, în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, situat în Aleea Țibleș, nr.64, sector 6, va avea loc prima ediție a Cupei de Șah – „Moș Niculae”. Evenimentul este organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în parteneriat cu Protoieria Sectorului 6 prin Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Sector 6.

La competiție participă echipe formate din câte 6 concurenţi de la: Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Municipiul București, Sectoarele 6, 5, 4 și 2, Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Sector 6, Serviciul Public Topoloveni și Centrului Educațional „Maria Pro Day” – Pitești.

Participanţii la cupa de şah se vor înfrunta în cadrul unor partide de șah pe echipe, derulate în sistem elvețian, sub arbitrajul domnului Gheorghe Candea, arbitru autorizat de federația română de șah.

Cei 50 de concurenți înscriși în concursul de sâmbătă, vor primi din partea organizatorilor diplome de participare și dulciuri, iar câștigătorii cupe, diplome și materiale sportive.

foto-43

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente